Skip to content

Werkwijze

Onze werkwijze verschilt enorm ten opzichte van die van de gangbare meubelshowroom. Wij laten u geen beperkte opstelling meubelen of kamers zien waarin u alleen maar hoeft te beslissen, maar gaan met u in gesprek over de talloze mogelijkheden die Kenger Meubelen u kan bieden. Tijdens het gesprek krijgt u te maken met termen en oplossingen, die innovatief en kwalitatief hoogstaand zijn. Uw meubel of interieur wordt op úw wensen afgestemd.

Perspectiefschets op afspraak

Gezien onze klanten ons inmiddels vanuit alle hoeken van Nederland weten te vinden, en wij natuurlijk alle tijd en aandacht aan uw meubelwens willen besteden, is het handig om eerst een afspraak te maken. Dit kan per telefoon of per mail. Hierbij willen wij graag al uw wensen weten. Uit deze informatie zal blijken, wat wij voor u kunnen betekenen. Vervolgens maken wij samen een afspraak, waarbij wij u kosteloos adviseren over gerichte mogelijkheden. In dit gesprek worden er ter plekke schetsen gemaakt van hetgeen dat u omschrijft, aangevuld met onze ideeën. Deze perspectiefschets wordt zo goed mogelijk op papier gezet en u herkent uw ruimte terug, met de nieuwe mogelijkheden van Kenger Meubelen. Indien we samen hetgeen hebben bereikt dat in grote lijnen overeenkomt met uw wensen, wordt de schets in details verder uitgewerkt en de som direct berekend, zodat u meteen weet waar u aan toe bent.

Onze eigen mensen zorgen voor perfect vakmanschap door zich volledig in te zetten en schetsen om te toveren in oogstrelende interieurs.

Levering

Bij de definitieve bestelling worden de items intern uitgewerkt en wordt er gestart met de productie. Binnen een overeengekomen termijn maken wij een afspraak voor de levering. U kunt dan de speciaal voor u vervaardigde meubel(s), gemerkt met een “Kenger Custom Made” label, in ontvangst nemen.

U kunt genieten van uw interieur dat deels door uzelf is ontworpen!

Back To Top