Skip to content

Over ons

Als ambachtelijke meubelmakerij werken we bij Kenger Meubelen hoofdzakelijk met massieve en eerlijke houtsoorten zoals: eiken, beuken, kersen, noten en wengé. De ontwerpen van Fatih Kenger staan garant voor kwalitatief design met tijdloze vormen in meubels, welke zich laten omschrijven als: hoogwaardig, eigenwijs en tijdloos.

Showroom

U kunt onze ontwerpen komen bekijken in onze prachtige showroom aan de Bredevoortsestraatweg 25-A in Aalten, waar u ook terecht kunt voor advies op maat en een heerlijk kopje koffie.

Een stukje geschiedenis

Kenger Meubelen is gestart door Fatih Kenger in 1998. Het bedrijf opereerde toen alleen vanuit de showroom, die nog steeds te vinden is aan de Bredevoortsestraatweg 25-A te Aalten. De eerste jaren zijn voorbij gegaan met het uitvinden op welke vlakken Kenger zijn professionaliteit kon richten. Dat bleken te zijn: kwaliteit, betrouwbaarheid, service & maatwerk.

In 2002 heeft Kenger zich uitgebreid en een bestaande timmermanswerkplaats omgebouwd tot meubelmakerij. De showroom bleef gewoon bestaan. De eerste ontwerpen konden hierdoor in eigen beheer worden gebouwd in de meubelmakerij en zo werd een succesvolle en snellere werkwijze van design tot aflevering gecreëerd.

We blijven innoveren en sinds kort werken we niet alleen met particuliere afnemers, maar ook met architecten, dealers, agenten en stylisten, die graag met Kenger Design werken.

Laat u inspireren door Fatih Kenger’s prachtige ontwerpen..

Back To Top